Foi de dafin 10g

2.99 lei

Foile de dafin sunt foarte apreciate in bucataria europeana, in special cea romaneasca, pentru a aroma sosurile, tocanitele, orezul, supele si ciorbele.

Descriere

Frunzele de dafin sunt folosite pentru aroma lor la prepararea mâncărurilor încă din antichitate. În bucătăria românească dafinul este foarte apreciat, pentru a aroma sosurile, tocanitele, orezul, supele si ciorbele. De asemenea se foloște la murăturile de iarnă, la varza murată, la gogoșari sau castraveți în borcan.

Dafinul, pe lângă utilizarea variată în prepararea mâncărurilor, este cunoscut și apreciat ca remediu natural în tratarea câtorva afecțiuni. Dafinul este un bun antioxidant, analgezic și antiinflamator.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Foi de dafin 10g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Foi de dafin 10g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *